+34-620871600

Jetzt Buchen

Welkom bij La Fuente Oase B&B!

La Fuente Oase B&B ligt in het prachtige natuurgebied Barranco Blanco, omringd door de rivier Alaminos en prachtige bergen.

Op slechts tien minuten rijden vindt u het charmante dorpje Alhaurin El Grande met zijn vele gezellige bars, terrassen en restaurants. Op 30 minuten rijden liggen de fascinerende steden Malaga, Mijas, Marbella en de kust. Als u in onze bed and breakfast verblijft, bevindt u zich midden in de natuur, genietend van de enorme tropische tuin met prachtig zwembad, vijvers en waterstromen. Vele golfbanen liggen op slechts 10 tot 20 minuten rijden van onze Finca. Het is de ideale locatie voor het verkennen van Andalusië. Doe alsof u thuis bent en laat ons u verwennen met een heerlijk vullend ontbijt met verse en zelfgemaakte producten, begeleid door de zachte geluiden van de rivier die voorbij stroomt. En geniet van een hapje en een drankje in onze honesty bar met een fantastisch uitzicht over het zwembad, de bergen en de tuin. We beschikken ook over een aantal luxe ingerichte tenten met een heerlijk bed en een natuurlijk uitzicht. 

Ontspannen in een oase van rust

De weelderige, tropische tuin met infinity pool en vijvers vol waterlelies is dé plek voor ontspanning

bij de finca. Geniet vanaf je ligbedje of hangmat van het geluid van de kabbelende rivier en de rust

die hier heerst. Drankjes en snacks staan 24/7 voor je klaar in onze goedgevulde honesty bar.

La Fuente Oase ...

kan een week of lang weekend volledig worden gehuurd door een groep vrienden, familie, wielerclub, wandelclub, motorclub of golfclub? De hele Finca alleen voor jezelf, met volledige service en een compleet ontbijt, een goed gevulde honesty-bar met gekoelde drankjes en snacks. Iedereen heeft zijn eigen kamer met badkamer, gebruik van een tafeltennistafel, dartbord, zwembad - allemaal gelegen aan de rand van een charmant dorp met verschillende terrassen en restaurants. De rust en de adembenemende natuur, gecombineerd met alle faciliteiten en comfort die u van ons mag verwachten, staat garant voor een onvergetelijke ervaring bij La Fuente Oase B&B!