+34-620871600

Jetzt Buchen






Ga je trouwen in Spanje of ben je te gast bij een bruiloft in Andalusië? Bij ons ben je aan het juiste adres. Onze locatie is volledig af te huren voor bruid, bruidegom en gasten. Trouw middenin de natuur, in een oase van rust, vol ruimte en romantiek.







Niets is zo mooi als samen de liefde vieren in het bijzijn van familie en vrienden. Ben je op zoek naar een trouwlocatie in de natuur, op een verscholen plek onder de Spaanse zon, maar wel op rijafstand van Spaanse steden en badplaatsen? La Fuente Oase is jouw trouwlocatie.

Onze weelderige tropische tuin is de unieke plek voor een ceremonie gevolgd door een overheerlijk diner in de sfeervol verlichte patio. We hebben alle ingrediënten in huis voor een romantisch en intiem trouwfeest.



In de omgeving van Barranco Blanco wordt veel getrouwd. De prachtige omgeving is een waar trouwparadijs. Ben je uitgenodigd door een bruidspaar dat hier in de buurt trouwt? La Fuente Oase is de ideale uitvalbasis. Trek je even terug in de tuin, neem een duik in onze infinity pool, wandel naar de natuurlijke watervallen of ga erop uit naar omliggende Spaanse steden.

Tip: regelmatig verblijven de gasten van bruidsparen met trouwlocatie Cortijo Rosa Blanca bij La Fuente Oase!