+34-620871600

Jetzt Buchen

Wohnungstypen

Van yoga retraite, bedrijfsuitje tot reünie of vriendenweekend: naast individuele reserveringen, is La Fuente Oase ook te boeken als groepsaccommodatie. De locatie kan in zijn geheel afgehuurd worden voor een groep familie, vrienden of collega’s van 8 tot 26 personen.

Familie- of vriendenweekend in Andalusië

Geniet van de zon en elkaar in onze Spaanse oase! B&B La Fuente Oase is te boeken als groepsaccommodatie vanaf 8 personen. Ervaar de rust en ruimte van onze adembenemende plek in de natuur. Of trek er samen op uit naar de vele bezienswaardigheden in de buurt. Er zijn verschillende dorpjes vol bars, terrassen en restaurants in de buurt om optimaal te genieten van het Spaanse leven.

Retraite in de natuur

Een lang weekend in stilte, een coaching week of een rustgevende yoga en meditatie retraite. Ervaar hoe het kabbelende water van de rivier door de tropische bloementuin stroomt, en geniet van de rust en de adembenemende natuur. De bijzondere en groene locatie, waar het water uit de natuurlijke bron door onze accommodatie stroomt, is al door velen bestempeld als spirituele en aardende plek.

Organiseer jij je volgende retraite bij ons in Zuid-Spanje? Onze locatie is een oase van rust waar deelnemers in een natuurlijke omgeving tot zichzelf komen. Iedereen heeft een eigen kamer met badkamer of één van de luxe tenten met gedeelde badkamer tot zijn of haar beschikking. Tijdens het afhuren van de B&B als groepsaccommodatie wordt dagelijks ontbijt geserveerd en zijn alle deelnemers vrij om de honesty bar, barbecue en buitenkeuken te gebruiken. Ook is het in overleg mogelijk om volledig verzorgde lunch of diners aan te bieden.

Op onze locatie is alle rust en ruimte om met klankschalen of andere helende instrumenten te werken. Een mooie locatie om dichterbij jezelf en de natuur te komen!